CarManiaCs
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

CarManiaCs

Car Club, Car Forum

ΦόρουμΦόρουμ  Ðü&#2Ðü&#2  ΕικονοθήκηΕικονοθήκη  Latest imagesLatest images  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  

Παρουσίαση του ηχοσυστήματος μου-corolla EE90

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
apostolisEE90
"Ν" Νέος Οδηγός

Αριθμός μηνυμάτων : 22
Τόπος : the sabouropetogamosauroi village..:-p
Registration date : 27/04/2008

Παρουσίαση του ηχοσυστήματος μου-corolla EE90 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Παρουσίαση του ηχοσυστήματος μου-corolla EE90   Παρουσίαση του ηχοσυστήματος μου-corolla EE90 Icon_minitimeΠεμ Μάης 15, 2008 11:18 pm

Λοιπον...ο σταυρος κι ο ντινος το ξερουν το αυτοκινητο,οποτε θα γραψω για τους υπολοιπους που δεν το ξερουν.εχουμε και λεμε:jvc avx-2,6 8ιντσα soundstream,2 κορνες beyme ast 22 μπροστα,2 8ιντσα audio power nd και 2 κορνες ast 09 πισω,μια οθονουλα alpine 10,2 ιντσες,ενα esx ve 1000.2 για 8ιντσα και κορνες,ενα spl z1x-2400d για τα sub,2 12ιντσα vibe space,ενα πυκνωτη labracs 2,4 farad,2 μπαταριες exide maxxima(μια μαυρο καπακι 800αρα μπροστα και μια με μπλε καπακι 900αρα πισω)...επισης 2 σκιαδια innovatek με 8ιντσες οθονες τα οποια αν βρω ευκαιρια θα τα βαλω πριν τελειωσει η αδεια...αν τελειωσουν ποτε οι κ*#%$απεργιες και μου τα φερουν απο τη μεταφορικη...αυτα τα ολιγα μεχρι στιγμης...οποιος τηελει να δει κανενα βιντεακι ας μπει:www.davescarspace.com και κοιτατε για member Apostolis.εχω βαλει 3-4 βιντεακια(δυστυχως απο κινητο τραβηγμενα οποτε μην περιμενετε να δειτε και καμια τρελη αναλυση,αλλα θα παρετε μια μικρη ιδεα)
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.davescarspace.com/profile/apostolis
PapaSmurf
Moderator
Moderator
PapaSmurf

Αριθμός μηνυμάτων : 1470
Τόπος : Στρουμφοχωριό
Registration date : 26/04/2008

Παρουσίαση του ηχοσυστήματος μου-corolla EE90 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παρουσίαση του ηχοσυστήματος μου-corolla EE90   Παρουσίαση του ηχοσυστήματος μου-corolla EE90 Icon_minitimeΠαρ Μάης 16, 2008 5:15 pm

Επειδή ο τίτλος δεν ειναι σαφής για το περιεχόμενο του ποστ και σύμφωνα με αυτό και αυτό, αλλάχτηκε!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Παρουσίαση του ηχοσυστήματος μου-corolla EE90
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
CarManiaCs :: Τεχνικά Θέματα :: Ηχοσυστήματα-
Μετάβαση σε: