| ΧΟ ΧΟ ΧΟ Ήρθα για τα δώρα σας... ΧΟ ΧΟ ΧΟ | |
|
+3spiros4409 stavrozgr SantaClaus 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SantaClaus "Ν" Νέος Οδηγός
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Τόπος : Βόρειος πόλος , το εργαστήριο φυλάσετε σε μυστικό μέρος !!! Registration date : 08/06/2008
| |
| |
stavrozgr Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1245 Ηλικία : 39 Τόπος : Δράμα Registration date : 26/04/2008
| Θέμα: Απ: ΧΟ ΧΟ ΧΟ Ήρθα για τα δώρα σας... ΧΟ ΧΟ ΧΟ Κυρ Νοε 30, 2008 2:31 pm | |
| Αγιε μου καλέ Βασίλη εγω δεν θέλω και πολλά... να ειμαστε καλα να εχουμε την υγεια μας και να περναμε καλα !!!
αυτα απο εμενα
Υ.Γ ημουνα καλο παιδάκι και το βάζο που έσπασα πρόλαβα και το έκρυψα πριν το βρει η μαμά μου , ελπίζω να μην το βρήκες εσυ ? | |
|
| |
spiros4409 "Ν" Νέος Οδηγός
Αριθμός μηνυμάτων : 50 Ηλικία : 35 Τόπος : Πατρα Registration date : 24/11/2008
| Θέμα: Απ: ΧΟ ΧΟ ΧΟ Ήρθα για τα δώρα σας... ΧΟ ΧΟ ΧΟ Κυρ Νοε 30, 2008 2:44 pm | |
| αγαπητε αγιε βασιλη ειμαι ενα πολυ καλο παιδακι δεν κανω αταξιες και θα ηθελα να μου φερεις σε οοοοοοολα τα μελη αυτου του φορουμ πολυ αγαπη , ευτυχια ,υγεια και παντα να ειμαστε γελαστοι
ευχαριστω πολυ αγιε βασιλη και μια πορσε για μενα | |
|
| |
TrIm Οδηγός Β κατηγορίας διπλώματος
Αριθμός μηνυμάτων : 411 Ηλικία : 36 Τόπος : Καβαλα Registration date : 26/04/2008
| Θέμα: Απ: ΧΟ ΧΟ ΧΟ Ήρθα για τα δώρα σας... ΧΟ ΧΟ ΧΟ Κυρ Νοε 30, 2008 8:51 pm | |
| Αγαπητε Αγιε μου Βασιλη καλησπερα σου!! Ηρθανε και φετος τα Χριστουγεννα (σχεδον δηλαδη) και θα ηθελα απο εσενα να φερεις σε ολα τα παιδια αυτου το φορουμ, το οποιο παρεπιπτωντος ειναι το καλυτερο (αληθεια απο που εμαθες για το φορουμ??) πανω απο ολα υγεια,χαρα και ευτυχια..!! Επειδη ομως τυχαινει να ειναι ειναι και φορουμ που ασχολειται με το αυτοκινητο,και επειδη ολοι εδω μεσα κουβαλαμε λιγη τρελα,θα ηθελα να μας φερεις ασφαλη χιλιομετρα και πολλη βενζινη!!! Ευχομαι σε εσενα καλο κουραγιο για φετος....και παρε και κανα corsaki ακομα με το ελκηθρο εισαι...ελεος!!!! Ευχαριστω που με ακουσες!!! | |
|
| |
autoradiodrama "Ν" Νέος Οδηγός
Αριθμός μηνυμάτων : 188 Ηλικία : 45 Τόπος : Δραμα Registration date : 15/10/2008
| Θέμα: Απ: ΧΟ ΧΟ ΧΟ Ήρθα για τα δώρα σας... ΧΟ ΧΟ ΧΟ Δευ Δεκ 01, 2008 9:56 am | |
| Υγεια κ ευτυχια για μενα κ για τους ανθρωπους μου!!!Σκεπη πανω απο το κεφαλι μου κ ασφαλεια στο δρομο!!! | |
|
| |
dinos VIP Freak CarManiaX User
Αριθμός μηνυμάτων : 245 Ηλικία : 38 Τόπος : Θεσσαλονικη-Δραμα Registration date : 28/04/2008
| Θέμα: Απ: ΧΟ ΧΟ ΧΟ Ήρθα για τα δώρα σας... ΧΟ ΧΟ ΧΟ Δευ Δεκ 01, 2008 5:57 pm | |
| ΕΛΑ ΡΕ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΑΦΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.... ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ!!! Ε?Ε??? | |
|
| |
PapaSmurf Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 1470 Ηλικία : 114 Τόπος : Στρουμφοχωριό Registration date : 26/04/2008
| Θέμα: Απ: ΧΟ ΧΟ ΧΟ Ήρθα για τα δώρα σας... ΧΟ ΧΟ ΧΟ Δευ Δεκ 01, 2008 6:55 pm | |
| Εγώ δεν θέλω κάτι συγκεκριμένο εκτός απο τα συνηθισμένα, υγεία, αγάπη και χαρά. Απλά ότι θελήσω και όποτε το θελήσω να πορέσω να το πράξω! | |
|
| |
| ΧΟ ΧΟ ΧΟ Ήρθα για τα δώρα σας... ΧΟ ΧΟ ΧΟ | |
|